вторник, 11 август 2009 г.

Digital Photo Watch


Digital PhotowatchЧасовник, който да ти показва снимки – едва ли това е нещо неочаквано, имайки предвид какви странни джаджи измислят хората. И все пак идеята има някакъв смисъл:

Вариант 1: Ако имаш приятелка, можеш да напълниш часовника с нейни снимки в някой ден, в който имате среща, и така всеки път, щом погледнеш часовника, ще виждаш нея и няма да закъснееш за срещата.

Вариант 2: Ако живееш с приятелката си или си женен, можеш да сложиш снимката й и така всеки път, когато си обещал да се прибереш до 11, часовникът не само ще те подсеща за часа, ами и ще си показва лицето на любимата. В този случай джаджата може да свърши в най-близкия казан за боклук.

PorscheВариант 3: Ако не си обвързан, можеш да сложиш на часовника снимка на Porsce Cayenne GTS и да обясняваш на мацките какви подаръци ти прави чичо ти за рождените ти дни.

Джаджата се зарежда чрез USB кабел, батерията й държи около 8 часа, а мястото е за 60 снимки. Часовникът е от кожа и неръждаема стомана и струва $99.95. Можеш да го нагласиш да ти показва часа върху снимките.

Няма коментари:

Публикуване на коментар