вторник, 11 август 2009 г.

Времето лети... буквално!


Летящият часовникЧасовникът звъни в 7 сутринта и на теб ти се иска да го изхвърлиш през прозореца и да поспиш още поне половин час... пет минути... една! В този случай успиването е много вероятно, следователно закъснението за работа и уволнението. Затова ти трябва качествен будилник.

Намерихме един, който е не само качествен, ами и лети. Буквално.

Защо с него е по-трудно да се успиш?

Когато алармата звънне, колелото на часовника, задвижвано от перка, започва да се върти, откача се от часовника и излита във въздуха. Приземява се в другия край на стаята. Алармата наподобява сирена и няма как да не те събуди. Но най-хубавата част (условно казано, защото в сутрешното ставане няма много хубаЛетящият часовникви неща) е, че алармата няма да спре, преди да станеш, да намериш колелото с перката и да го прикрепиш обратно към часовника. Виж, ако си се объркал и вече си изхвърлил часовника през прозореца, той няма как да спре и целият квартал ще те издирва с лоши намерения...

Иначе казано, ако някой има сериозен проблем със сутрешното ставане, това е един чудесен подарък за него. Тежката артилерия на събуждането, живото доказателство, че времето наистина лети.

Часовникът е с размери 14х14х10 см, работи с батерии. Цената му е £17.95.

Няма коментари:

Публикуване на коментар